Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie

Πιστοποίηση
Κίνα Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτός ο προμηθευτής είναι πολύ σοβαρός με την εργασία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες. Ευτυχής να δημιουργήσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή σας.

—— Αλβέρτος Wong-USA

Ευχαριστίες για την καλή ποιότητα για τη μακροπρόθεσμη χρήση! Είστε ο αξιόπιστος συνεργάτης μας στην Κίνα για την επιτροπή PVC!

—— Alex-Ρωσία

Καλό σχέδιο με τη λογική τιμή, τέλεια υπηρεσία.

—— Brent-UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - HuaxiajieΗ Co. οικοδομικού υλικού μακρομορίων Huaxiajie Zhejiang, ΕΠΕ είναι μια μεγάλη εθνική επιχείρηση που εστιάζει στην έρευνα και η ανάπτυξη, παραγωγή και ολοκλήρωση πωλήσεων, είναι η επαναστατική και ο ηγέτης της τοπ βιομηχανίας διακοσμήσεων τοίχων.

Η επιχείρηση βρίσκεται στο του δέλτα βιομηχανικό πάρκο ποταμών Yangtze, το σύγχρονο κτίριο γραφείων και τη επιστημονική έρευνα και το κέντρο παραγωγής με τον πιθανότερο της οικονομίας της Κίνας.

Η εισαγωγή των γερμανικών εισαγωγών, της αποδοτικότητας βιομηχανίας και της ακρίβειας των υψηλότερων επαγγελματικών γραμμών παραγωγής, το εμπορικό σήμα έχει κερδίσει τις «εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας», «zhejiang διάσημο εμπορικό φίρμα επαρχιών», «zhejiang διάσημα προϊόντα εμπορικών σημάτων επαρχιών», διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie  0

Στις 30 Ιουλίου 2019, huaxia jie η wuxing ξύλινη στερεά τοίχου σύνοδος κορυφής επένδυσης πλούτου πρακτόρων πινάκων αποκλειστική διοργανώθηκε στην έδρα huaxia jie. Περισσότεροι από 40 προσκεκλημένοι πελάτες συμμετείχαν από όλη τη χώρα στη συνεδρίαση. Η εστίαση της ένωσης εμπόρων της Κίνας δεν είναι στην κλίμακα και την επίδειξη, αλλά στο huaxia jie να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αξία για τους συμμετέχοντες. Στη συνεδρίαση, διοργανώσαμε μια σε βάθος διαλογική συζήτηση για την ανάπτυξη huaxia jie, και επισκεφτήκαμε το εργαστήριο εργοστασίων huaxia jie και την πιό πρόσφατη αίθουσα έκθεσης εμπειρίας σκηνής.


τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie  1


Αυτή τη φορά, οι εμπειρογνώμονες και οι καθηγητές του Τεχνολογικού Ινστιτούτου του Χάρμπιν συγκεντρώθηκαν λόγω της ένωσης αποφοίτων κολλεγίου, κατόπιν επισκέφτηκαν την έδρα huaxia jie, και μοιράστηκαν τον επιχειρηματικό πολιτισμό και την τέχνη προϊόντων του huaxia jie.

Η αίθουσα έκθεσης εμπειρίας σκηνής αρχίζει από το αμερικανικό καθιστικό ύφους, την ευρωπαϊκή μελέτη, την ελαφριά πολυτέλεια και τη μινιμαλιστική κρεβατοκάμαρα, γαλλικός διάδρομος, δωδεκάδες του όμορφου εγχώριου διαστήματος που παρουσιάζεται μπροστά από το κοινό, έπαινος ανθρώπων επανειλημμένα. Όχι μόνο η ποιότητα είναι άψογη, αλλά και σημαντική στο σχέδιο, που απεικονίζει την αλλοτρίωση του επαγγελματικού ταξιδιού, πλούσια γραμμή παραγωγής, προεξέχοντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie  2

Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie  3
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie  4
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο πελάτης επισκέπτεται το εργοστάσιο - Huaxiajie  5

 

Χρόνος μπαρ : 2019-07-30 13:51:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Eric Zhu

Τηλ.:: 86-13665722500

Φαξ: 86-572-8082567

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)