Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Μερικές άκρες για διακοσμούν το εσωτερικό σας!

Πιστοποίηση
Κίνα Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτός ο προμηθευτής είναι πολύ σοβαρός με την εργασία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες. Ευτυχής να δημιουργήσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή σας.

—— Αλβέρτος Wong-USA

Ευχαριστίες για την καλή ποιότητα για τη μακροπρόθεσμη χρήση! Είστε ο αξιόπιστος συνεργάτης μας στην Κίνα για την επιτροπή PVC!

—— Alex-Ρωσία

Καλό σχέδιο με τη λογική τιμή, τέλεια υπηρεσία.

—— Brent-UK

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μερικές άκρες για διακοσμούν το εσωτερικό σας!
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μερικές άκρες για διακοσμούν το εσωτερικό σας!

Πώς μπορούν οι τοίχοι και οι οροφές PVC να ενημερώσουν το εσωτερικό περιβάλλον σας;

Το περιβάλλον διαβίωσής σας δημιουργεί μια ορισμένη ατμόσφαιρα ως αποτέλεσμα του σχεδίου του. Οι επιτροπές τοίχων PVC και οι ανώτατες επιτροπές PVC διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του βλέμματος του σπιτιού σας, παράλληλα με τις επιπλώσεις και τα καλύμματα πατωμάτων. Οι διάφορα σειρές και τα τέρματα προσφέρουν μια ευρεία επιλογή των δυνατοτήτων. Με την εγκατάσταση των σχεδιαγραμμάτων ως συναρμολογήσεις οροφών ή τοίχων, επιλέγετε μια πολύ πρακτική λύση ζωτικού χώρου.

Εδώ είναι η ουσία της προσαρμογής. Επιλέξτε ένα décor και φανείτε ότι αντιστοιχίες το ύφος σας -- μινιμαλιστικός και λείος, παραδοσιακός με μια συστροφή ή θερμός και κοινωνικός. Η επιτροπή ντεκόρ του Deceuninck στο PVC για τους τοίχους προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των επιλογών να ενημερωθεί το εσωτερικό σας με ένα χαρτοφυλάκιο που ποικίλλει από σύγχρονο κομψός και κλασικός.

Γιατί οι επιτροπές τοίχων PVC θα καταστήσουν τη ζωή σας ευκολότερη;

Και η κάλυψη τοίχων PVC και η κάλυψη στεγών PVC είναι εύκολος τρόπος να εφαρμοστεί η εύκολη λύση συντήρησης για τους τοίχους και τις στέγες σας.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι που πρέπει να επιλέξετε μια επιτροπή τοίχων PVC:

  • 100% ποτίζουν ανθεκτικό (ιδανικός για τα λουτρά, balconys, και τις κουζίνες)
  • Εύκολος να καθαρίσει (με ένα απλό προϊόν υφασμάτων και καθαρισμού)
  • Διαθέσιμος σε μια μεγάλη σειρά των μορφών και των τερμάτων

Πώς μπορεί μια επιτροπή τοίχων PVC να ενισχύσει τους ειδικούς ζωτικούς χώρους;

Η κουζίνα, το μπαλκόνι, και το λουτρό είναι συχνά τα τρία διαστήματα που οι άνθρωποι επιθυμούν να αλλάξουν όταν κινούνται σε ένα νέο σπίτι.

Γιατί; Είναι και σημαντικοί με τους διαφορετικούς και ειδικούς τρόπους. Για παράδειγμα, το λουτρό προσφέρει τη μυστικότητα που επιτρέπει σε σας για να επιτρέψει τις ήρεμες στιγμές της ειρήνης και ήρεμος. Λόγω της μεταβλητότητάς της, η σειρά μας καλυμμάτων τοίχων μπορεί να επεκταθεί πέρα από τα υγρά δωμάτια και τα δωμάτια με την υψηλή υγρασία.

Η κουζίνα, αφ' ετέρου, είναι η καρδιά του σπιτιού και της εστίασης της οικογενειακής ζωής. Με τους ανοικτούς ζωτικούς χώρους σχεδίων, μπορείτε να συζητήσετε με τους φίλους προετοιμάζοντας το γεύμα και ακόμα το ρολόι πέρα από τα παιδιά.

Το μπαλκόνι είναι ένας ανοιχτός χώρος και σας κάνει χαλαρώνοντας, φέρτε τις ανώτατες επιτροπές και οι επιτροπές τοίχων μπορούν να σας βοηθήσουν για να πάρουν ένα καλό συναίσθημα. Μπορείτε να αυξηθείτε τα λουλούδια στο κιβώτιο παραθύρων και ασκείτε.

Επιλέξτε τους διαφορετικούς τύπους επιτροπών στους τοίχους PVC και τις οροφές PVC για να καθορίσετε τα διαστήματα, ή επιλέξτε τα φυλλόμορφα καλύμματα τοίχων και στεγών για τα δωμάτιά σας. Η επιλογή των χρωμάτων, οι συστάσεις και τα υλικά πηγαίνουν αρκετά πέρα από το όνειρο φαντασίας σας έτσι μεγάλο.

 

Περισσότερα informations μπορούν να αποκτηθούν στον ιστοχώρο μας: το www.huaxiajie.com

Χρόνος μπαρ : 2016-03-24 16:17:37 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Eric Zhu

Τηλ.:: 86-13665722500

Φαξ: 86-572-8082567

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)